Nao-senpai ^^ Admin
Брой мнения : 176 Join date : 29.08.2008 Age : 33 Местожителство : отново село Добрич
| Заглавие: Mai-Hime Destiny Graphic Novel?? Съб Сеп 06, 2008 4:49 am | |
| Хубаво сега, деца, вложете всичките си сили да намерите преведена тази новела!! Ето аз какво успях да намеря... Утре пак... че сега ми се спи... http://www.megaupload.com/?d=MYABBK1BТук може да изтеглите първите 4 чаптъра на новелата... Доколкото съм информирана са 12. И може и да се правят още - идея си нямам. Проблемът е, че намирам само неща на японски ;( Това включва и този линк, който съм дала. Така, ето какво още намерих - Текстът на 1 чаптър на новелата, преведен на английски! http://pariasols.livejournal.com/6416.htmlИ тъй, аз продължавам да търся, а докато ме чакате, или пък търсите и вие, скивайте просто този уникален ковър на 2 чаптър *nosebleed* ~~~kyaaa | |
|
Nao-senpai ^^ Admin
Брой мнения : 176 Join date : 29.08.2008 Age : 33 Местожителство : отново село Добрич
| Заглавие: Re: Mai-Hime Destiny Graphic Novel?? Съб Сеп 06, 2008 5:22 am | |
| | |
|
Miyu Greer Модератор
Брой мнения : 152 Join date : 29.08.2008 Age : 31 Местожителство : Somewhere in the desert
| Заглавие: Re: Mai-Hime Destiny Graphic Novel?? Съб Сеп 06, 2008 7:41 pm | |
| | |
|
Doom_xD
Брой мнения : 12 Join date : 29.08.2008 Age : 30 Местожителство : in the middle of nowhere..
| Заглавие: Re: Mai-Hime Destiny Graphic Novel?? Пон Сеп 08, 2008 12:34 pm | |
| Пхахаха.. ще е забавно да се навия да го чета Къвто съм мързел, а английския не ми е от най-добрите, таа.. може би, някога | |
|
Nao-senpai ^^ Admin
| Заглавие: Re: Mai-Hime Destiny Graphic Novel?? Пон Сеп 15, 2008 6:25 am | |
| Mai HiME Destiny is about Mayo. At first, Mayo seems like a normal 15-year-old girl. But Mayo isn't a normal girl. Her bust measurement is ninety, and her waist measurement is fifty-six. Also, she has invincible handcuffs, awesome psychic powers, and a girlfriend. Along with Mayo, all your favorite Mai HiME characters are back like Shizuru, Haruka, Yukino, Natsuki, Nao and not Mai. Together they team up to cut cars in half and get Rumiko Takahashi to write a final chapter for Inuyasha, thus ending the oppression of the human race. Имам чувството, че тази гърлфренд е Нао Бтв, прочетох 1 чаптър, и като изключим коня Шизуру, който го прехвалваха цял чаптър, ми хареса ^^ Предупреждение: Чета бързо и принципно и дори да не знам нещо не гледам в речника, а преминавам нататъл. Отне ми един час да прочета главата 0_0 Но мисля, че си струваше, скоро ще погледна и останалите ^^ | |
|
Sponsored content
| Заглавие: Re: Mai-Hime Destiny Graphic Novel?? | |
| |
|